pubquiz.jpg bowlen-bobs.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg bobs-kerst-86x44mm-1.jpg unnamed.jpg
pubquiz.jpg bowlen-bobs.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg bobs-kerst-86x44mm-1.jpg unnamed.jpg
Westerwerf 1
1911 JA Uitgeest
(0251) 315 150
info@bobs.nl

Christmas Brunch

1e & 2e Kerstdag van 11:30 tot 14:00 uur

Met live muziek en voor de kinderen is er een leuke speelzaal met schminkster, kleurplaten, kerstfilms en.... een bezoekje met surprise van de zingende kerstdame.
 
Dit jaar wordt de brunch muzikaal begeleid door zanger Bernard Karsten. Deze zanger/entertainer is er één van de bovenste plank. Op zijn geheel eigen manier is hij net dat beetje extra om uw kerstuitje tot een waar succes te maken. Met een uitgebreid kerst, Hollands en Engels repertoire is gezelligheid gegarandeerd. 

Het leukste begin van de Kerstdagen een heerlijk goed gevulde kerstbrunch, geniet van het uitgebreide assortiment van gerechten waaronder luxe broodsoorten, diverse vleeswaren, kaassoorten, vis- en vleesgerechten, rijkelijk gevulde salades en tal van koude en warme gerechten.

Tijdens de brunch zal de keukenbrigade live diverse gerechten voor u bereiden, de brunch zal worden afgesloten met een Grand Dessert bestaande uit een uitgebreide selectie van heerlijke nagerechten.

De kinderen kunnen genieten van een kinderbuffet met o.a. poffertjes, pommes frites, frikandelletjes en kipnuggets. Met als afsluiting een dessert buffet met snoepjes, spekjes en kunnen zij hun eigen ijsje versieren.

 
De brunch is inclusief koffie, thee, melk, limonade en vruchtensap. Overige consumpties worden apart in rekening gebracht. 

Prijs
• Volwassenen € 37,50 
• Kinderen tot 12 jaar € 19,50

Tip! Combineer dit arrangement met een uurtje bowlen.

Christmas Brunch Reserveringsaanvraag