pubquiz.jpg bowlen-bobs.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg bobs-kerst-86x44mm-1.jpg unnamed.jpg
pubquiz.jpg bowlen-bobs.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg bobs-kerst-86x44mm-1.jpg unnamed.jpg
Westerwerf 1
1911 JA Uitgeest
(0251) 315 150
info@bobs.nl

Christmas Kids (All-In)

1e Kerstdag van 15:00 tot 18:00 uur
 
Theatershow "De verdwenen droomkoffer van de Kerstman"
Een interactieve show waarbij de kinderen mee zoeken naar de droomkoffer van de Kerstman. Natuurlijk mogen de Minions niet ontbreken en daarom hebben wij speciaal voor deze middag ook 2 Minions uitgenodigd.

Op deze middag kunt u heerlijk ongedwongen met uw kinderen genieten van een zeer breed aanbod aan entertainment.

Een feest voor het hele gezin!

 

U wordt verrast met een uitgebreide keuze aan koude en warme lekkernijen die gepresenteerd worden op mooi aangeklede kerstbuffetten. Na al deze heerlijkheden die onlosmakelijk zijn verbonden met de kerst, heeft de witte brigade van Bobs veel aandacht besteed aan een prachtig dessertbuffet met een uitgebreide selectie van heerlijke nagerechten als feestelijke  afsluiter van een onvergetelijke 1e kerstdag.

Tevens is er speciaal voor onze kleinste kerstgasten een apart kinderbuffet om onbeperkt van te smullen.  
 
ENTERTAINMENT
Er is voor de kids van alles te doen, zoals ballonvouwen, mini disco, glitter tattoos, schminken, kleuren of de ster spelen in je eigen videoclip.
 
Ook komt de kerstman met zijn kerstvrouw langs voor een hartverwarmende kerstmedley, en heeft hij voor alle kinderen een verrassing.

Christmas Kids Matinee is inclusief koude & warme buffetten, Grand Dessert, onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar en feestelijk entertainment.
 
All-in prijs 
Volwassenen € 59,50
Kinderen tot 12 jaar € 29,50

Tip! Combineer dit arrangement met een uurtje bowlen.

Christmas Kids (All-In) Reserveringsaanvraag