pubquiz.jpg bowlen-bobs.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg bobs-kerst-86x44mm-1.jpg unnamed.jpg
pubquiz.jpg bowlen-bobs.jpg terras1.png bruids-event-15-large1.jpg header-pand-bobs-voor.jpg bobs-kerst-86x44mm-1.jpg unnamed.jpg
Westerwerf 1
1911 JA Uitgeest
(0251) 315 150
info@bobs.nl

De Andere Quiz - PubQuiz

De leukste PubQuiz van Uitgeest en omstreken!

- Iedere 1e donderdag van de maand (m.u.v. december '17 en januari '18)
- Aanvang 20.00 uur
- Kosten € 2,50 p.p. 
- Maximaal 5 deelnemers per team
- Leuke prijzen te winnen
- Inschrijven gewenst via info@bobs.nl of bij de receptie

 
Onze PubQuiz is enorm gevarieerd in de onderwerpen. Er zitten altijd actuele onderwerpen in, muziek, wie is het en waar is het. De onderwerpen zijn heel breed, denk aan Mastermind, Vakantie, Rusland, België, Vrouwen, Kinderen, Taal, Series, Games, etc.

Elke PubQuiz staat vol met hilarische filmpjes die op internet te vinden zijn. Uiteraard ondersteunen deze filmpjes de vragen en onderwerpen die we behandelen en zijn alleen de leukste filmpjes door ons kritische proefpubliek heen gekomen!
 
In elke PubQuiz zit een aparte muziekronde met muziek van alle stijlen en decennia. Uiteraard ook af en toe met een knipoog, een meezinger waarmee de hele groep mee kan lallen, toppers van jaren geleden, maar ook bijvoorbeeld uit de huidige top 40!
 
* PubQuiz arrangement à € 17,50 p.p. inclusief deelname PubQuiz en plate service kip- of varkenshaassaté met pommes frites.

Reserveringsaanvraag