BEZERKUS BINGO SHOW

Vrijdag 5 Juli om 19:00!

Het grootste bingo- en dansspektakel van Nederland komt naar Bobs!

We gaan een stapje verder, met niet alleen een mega bingoavond, maar dit terwijl je geniet van een drankje en je beste dansmoves.

Deze bingo spelen we niet met nummers, maar met liedjes. Hoor jij een liedje dat op je bingokaart staat? YES, dan kruis je deze af! Kaart vol? BINGO!

Deze avond zullen we 3 rondes spelen. Per ronde 3 bingo’s.

Tussen de rondes door hebben we natuurlijk spectaculaire optredens.

Janey Jacké (Drag Race Holland, Wie is de Mol?, Drag Race UK Against the World en All Together Now) en Tabitha (Drag Race Holland, Kwis met Ballen, Drag SOS) zullen deze avond compleet maken met te gekke playback- en dansoptredens. Samen zullen zij iedereen dansend en feestend door deze avond meenemen. Disco Danny is onze DJ van de avond, die met zijn muziek de avond compleet maakt als kers op de taart.

Natuurlijk hebben we bizarre prijzen zoals een Botoxbehandeling, 2 VIP-seats in het AZ-stadion, heerlijke flessen wijn, een overnachting in een AirBnB en nog veel meer!

Entreeticket inclusief een glas wijn, fris of bier. Hapjes van het huis, bingokaarten, fotomoment met de queens en afterparty met DJ Disco Danny.

Inloop: 18:15 – 19:00
Start show: 19:00

Entreeprijs €36,50 (vrije zitkeus).

Zien we jou op 5 juli?

Dit wil je niet missen

We zoeken horeca toppers

Er bruist altijd iets bij Bobs, en daarom zoeken we continu naar toppers voor allerlei functies. Zie je jezelf al shinen in onze open keuken, het Grand Cafe & Restaurant of aan de receptie? Bel, mail of hop even binnen voor een babbel.

bobs uitgeest logo wit

Arrangementen

Openingstijden

Volg ons voor de laatste acties

© 2023 Bobs. Alle rechten voorbehouden