Grand Café & Grill Restaurant

In ons Grand Café ontvangen wij u graag voor een lunch, borrel, diner of high tea. Onze keukenbrigade onder leiding van chef-kok Mike de Gelder heeft voor u een uitgebreide lunch en à la carte kaart samengesteld, waar kwaliteit (in combinatie met het gebruik van verse, eerlijke en waar mogelijk duurzame producten) voorop staat. 

Het Grill restaurant van Bobs is een plek voor een smakelijke ontmoeting, gastvrijheid en romantiek. In dit sfeervolle restaurant, dat weids uitzicht biedt over de Limmerkoog in Uitgeest, kunt u genieten van een heerlijk table grill of teppanyaki arrangement. Gezellig samen kokkerellen!

Voor grotere gezelschappen serveren wij diverse met zorg samengestelde buffetten, party menu's of een walking diner. Zo kunt u kiezen uit een brunch-, Italiaans-, Indisch-, saté- of een uitgebreid koud en warm (live cooking) buffet.  

Naast onze vaste variërende menukaart serveren wij een maandelijks wisselend verwenmenu, een menu wat met zorg is samengesteld met heerlijke gerechten, bereid met verse producten en afgestemd op de tijd van het jaar. 

Meer informatie

Lunchkaart
Dinerkaart
Biteskaart
Take Away
Bowlen

Bowlen

Bowlen is leuk voor jong en oud. Gegarandeerd plezier!

ReserverenRondleiding
Restaurant
© Bobs Party & Events 2018 | Design & development: Gorter Advisie | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring