Grande Café

Ontspan in Ons Grand Café

Naast ons ‘all you can eat’-restaurant Teppan, Grill & Sushi hebben we op de begane grond ons Grand Café. Hier kun je heerlijk ontspannen met onze lunchkaart, een heerlijke cocktail of onze dinerkaart. 

Direct naast de bowlingbanen, dus perfect voor of na het bowlen of karaoke voor een drankje en/of hapje. 

Geheel vernieuwd in de afgelopen jaren met een trendy Bobs-karakter en een nieuwe wijnkaart, samengesteld door onze eigen sommelier, Angel Ferro. Daarnaast heeft het Grand Café een speelhoek voor kinderen, een pooltafel en een dartbord, zodat je ook op een vrijdag- of zaterdagavond na het eten niet verder hoeft te zoeken naar gezelligheid. 

Met onze diverse speciaalbieren en uitgebreide cocktailkaart is er altijd wel iets nieuws te proberen, en vergeet onze High Tea niet met een uitgebreid assortiment lekkernijen van de patisserie. 

Reserveer direct je tafel en laat je verrassen door onze chef!

grand café bij bobs

In verband met vakantie van een van onze chefs zijn niet alle gerechten van het menu van Restaurant Teppan – Grill & Sushi beschikbaar. Het gaat specifiek om de volgende gerechten:

6 – Taugé

59 – Aubergine

81 – Bibimbap

83 – Miso Soep

93 – Kip Gyoza

95 – Zalmfilet

96 – Krokante Spek

97 – Lamskotelet

108 – Pisang Goreng

Voor vragen kunt u ons direct bereiken via info@bobs.nl of via 0251-315150.

Beeld van het Grand Café

Ervaar de gezelligheid en geniet van onze heerlijke gerechten in het Grand Café.

We zoeken horeca toppers

Er bruist altijd iets bij Bobs, en daarom zoeken we continu naar toppers voor allerlei functies. Zie je jezelf al shinen in onze open keuken, het Grand Cafe & Restaurant of aan de receptie? Bel, mail of hop even binnen voor een babbel.

bobs uitgeest logo wit

Arrangementen

Openingstijden

Volg ons voor de laatste acties

© 2023 Bobs. Alle rechten voorbehouden