Zaalverhuur

Huur een zaal voor elke gelegenheid

Een zakelijke vergadering, verjaardag, bruiloft, 25 jaar huwelijk of baby shower? Bij Bobs, Party & events zijn er zalen vanaf 15 personen tot aan 1500 personen. Bij ons is het mogelijk om de zaal geheel los te huren of te combineren met drank arrangement of lopend buffet en hapjes. Wij beschikken over 100 gratis parkeer plaatsen diverse zalen, een terras en een nachtclub. En maak je feest of vergadering helemaal af met een uurtje karaoke of bowlen. Gasten worden welkom geheten bij onze receptie en altijd netjes begeleid naar de desbetreffende zaal. Niet is te gek voor ons team dat altijd voor je klaarstaat.

Chesterbar

De Chesterbar is de perfecte plek voor verjaardagen, kleine bedrijfsfeestjes en vergaderingen. De Chesterbar biedt ruimte aan ongeveer 85 personen en heeft een aansluitend terras waar je heerlijk kunt vertoeven op een zonnige dag. Net gerenoveerd en met een heerlijke chesterfield bank die ruimte biedt aan 10 personen. De Chesterbar heeft een eigen muziekinstallatie inclusief microfoon. Een eigen bar en een kunstzinnig gedecoreerd plafond met antieke Franse deuren dragen bij aan de unieke charme van deze locatie.

 Combineer hier een lopend buffet en drankarrangement bij en geniet van een tot in de puntjes verzorgd evenement. In de Chesterbar wordt jouw speciale gelegenheid niet alleen gevierd, maar naar een hoger niveau getild. De Chesterbar is beschikbaar voor alleen zaalhuur of huur met arrangement. 

Meer informatie nodig over de zaal of arrangementen? Neem contact met ons op. Ons team helpt je graag verder!

South Beach Lounge

Stap binnen in onze South Beach Lounge en voel je betoverd door de elegante en warme uitstraling. De gehele zaal is uitgerust met meer dan 70 LED-verlichtingen die meer dan 50 kleurtinten hebben. Zo kun je de zaal prachtig wit kleuren voor een bruiloft, maar ook een discofeestje met diverse kleuren komt tot zijn recht. De zaal biedt ruimte aan 550 gasten en kan in diverse gedeelten worden verdeeld, zodat ook een feest, vergadering of bruiloft met 100 personen een mooie invulling heeft. De zaal heeft een eigen muziekinstallatie inclusief microfoon.

Combineer hier een lopend buffet en drankarrangement bij en geniet van een tot in de puntjes verzorgd evenement. In de South Beach Lounge wordt jouw speciale gelegenheid niet alleen gevierd, maar naar een hoger niveau getild. De South Beach Lounge is beschikbaar voor alleen zaalhuur of huur met arrangement.

Meer informatie nodig over de zaal of arrangementen? Neem contact met ons op. Ons team helpt je graag verder!

Brasserie 1900

Stap binnen in de Brasserie 1900 en laat de Oud-Hollandse charme je omarmen. Met prachtige muurschilderingen en een inrichting die ‘oud Uitgeest’ uit 1900 weer helemaal laat opleven. Deze plek voelt direct als thuis en is de perfecte plek voor een groter evenement. Elke hoek en muurschildering van de zaal vertelt een ander verhaal.

De zaal biedt ruimte aan ongeveer 550 personen, heeft een eigen bar, eigen muziekinstallatie met microfoon en eigen toiletten zodat jouw gasten de zaal niet hoeven te verlaten. Combineer hier een lopend buffet en drankarrangement bij en geniet van een tot in de puntjes verzorgd evenement. In Brasserie 1900 wordt jouw speciale gelegenheid niet alleen gevierd, maar naar een hoger niveau getild. De Brasserie 1900 is beschikbaar voor alleen zaalhuur of huur met arrangement.

Meer informatie nodig over de zaal of arrangementen? Neem contact met ons op. Ons team helpt je graag verder!

Club Turbo

Zodra je onze geheel vernieuwde Club Turbo (voorheen Turbo 2000) binnenstapt, reis je terug in de tijd naar de jaren ’90! Een van de eerste nostalgische nachtclubs van Nederland, midden in Uitgeest, was de voorloper van Bobs Saloon. De Turbo neemt je mee in het heden en verleden. De prachtige verhalen van gasten die hun partner hier hebben ontmoet, een trouwfeest gevierd hebben, of voor de jongeren die nu pas Club Turbo ontdekken. 

Met eigen toiletten, een eigen DJ-booth, microfoon en geluidsinstallatie is Club Turbo perfect voor een geslaagd evenement! Bedrijfsfeesten, verjaardagen of gewoon een clubavond op zaterdag, het kan hier allemaal! De zaal biedt ruimte aan ongeveer 550 personen. Combineer hier een lopend buffet en drankarrangement bij en geniet van een tot in de puntjes verzorgd evenement. In Club Turbo wordt jouw speciale gelegenheid niet alleen gevierd, maar naar een hoger niveau getild. Club Turbo is beschikbaar voor alleen zaalhuur of huur met arrangement. 

Meer informatie nodig over de zaal of arrangementen? Neem contact met ons op. Ons team helpt je graag verder!

Grand Sal

Betreed de Grand Sal en ervaar de meest authentieke sfeer. Deze zaal neemt je mee terug in de tijd met zijn bordeauxrode kleuren, statige kroonluchters en oude portretten. Het voelt alsof je een ander tijdperk binnenstapt, waar elke hoek een verhaal vertelt.

De Grand Sal biedt plaats aan maximaal 150 personen, waardoor het een ideale locatie is voor zowel intieme als middelgrote evenementen. De zaal beschikt over toegankelijke faciliteiten, waaronder toiletten, een lift en een eigen keuken, ideaal voor gasten die minder mobiel zijn of op leeftijd. Voorzien van een eigen bar, podium, muziekinstallatie, beamer, scherm en microfoon, leent deze zaal zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen zoals vergaderingen, verjaardagen of feesten. De Grand Sal is beschikbaar voor alleen zaalverhuur of huur met arrangement.

Meer informatie nodig over de zaal of arrangementen? Neem contact met ons op. Ons team helpt je graag verder!

We zoeken horeca toppers

Er bruist altijd iets bij Bobs, en daarom zoeken we continu naar toppers voor allerlei functies. Zie je jezelf al shinen in onze open keuken, het Grand Cafe & Restaurant of aan de receptie? Bel, mail of hop even binnen voor een babbel.

bobs uitgeest logo wit

Arrangementen

Openingstijden

Volg ons voor de laatste acties

© 2023 Bobs. Alle rechten voorbehouden